Rozsdagyár

VISIONS OF ATLANTIS - Klippremier: Armada

2024. március 22. - Jurancsik Eszter

431552528_934428694709885_9172974657695669331_n.jpg

Július 5-én "Pirates II - Armada" címmel küldi boltokba új sorlemezét a Visions Of Atlantis. Az osztrák, francia és olasz tagokból álló zenekar még 2019-ben szellőztette meg, hogy magasabb szintre kívánják emelni a szimfonikus metalt. A kissé gyengén muzsikáló "Wanderers" (2019) után 2022 májusában megjelent a "Pirates", amelynek tematikája a kalózok kalandjait vette alapjául, és amely korong elődeinél jóval erősebben szólt.

A Clémentine Delauney énekesnő vezette társulat a napokban jelentette be az új albumot, valamint az első kislemezes tétel is megérkezett - a szerzemény az Armada címet kapta, és természetesen videoklip is készült hozzá.

Egy új vitorlás nap kezdődik, a szél a mi oldalunkon áll, és a tenger a legutóbbi csatákról regél. A levegő frissnek hat - álszentség, kapzsiság, irigység - a régi világ szívei végre felfedik csalóka igazságukat. A régi vezetők vesztésre állnak, hazugságaik egyre súlyosabbak, és a sötétség közelít. Minden napsütéses idő egy közelgő vihart leplez, a természet próbára teszi erőnket az utolsó csatára. A viharok között lavírozva, amelyek megpróbálnak bennünket elbizonytalanítani, meglátjuk a fényt a sötétségben. A régi igazság elhomályosul, helyet adva egy új történetnek. A mi sorsunk a kezünkben van, a szívünkben, minden lépésünkben. Újra kapcsolatba kerülve önmagunkkal megérintjük az élet lényegét, amelyet minden élőlénnyel megosztunk. Együtt, feltartóztathatatlanul, az igazsághoz kapcsolódva, a Nap és a viharok által vezérelve.

- írja új lemezéről a csapat.

letoltes0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6418359113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása